jormamoll

Kaikki blogit puheenaiheesta Seksuaali- ja sukupuolivähemmistöt

Suhtaudumme transsukupuolisuuteen väärin

Oletan, että kaikki, jotka tätä lukevat, tietävät mitä "transsukupuolisuus" tarkoittaa. Kyseessä on ilmiö, jonka kritisoiminen herättää usein heti äärimmäisen negatiivisen reaktion. Jos kyseenalaistat asian, niin sinut leimataan heti vaikka ja miksi uskonnolliseksi fanaatikoksi.

Varsovan Parady Rownosci 2015 vapauden ja tasa-arvon puolesta

Va​rsovan paraati järjestettiin 13.6. Sää oli loistava ja vihamielisiä vastamielenosoittajia vain vähän. En edelleenkään aktiivisesti kannata samansukupuolista avioliittoa.

Miten ne sen tekee?


Kerran eräässä juoksukilpailussa taivalsin matkaa muutamien, sanotaanko nyt vaikka vähemmän demokraattisiksi luokiteltavien henkilöiden kanssa. Tämä tapahtui silloin kun Jani Toivolan isyys syrjäytti hetkeksi maahanmuuttajat ja islaminuskoiset maamme ykkösvihollisten paikalta. On siis aivan luonnollista että sekin aihe tuli kilometrillä 52 käsittelyn alaiseksi.

 

Conchita Wurst on Matkijanärhi

Itävallan viisuvoittoon laulanut Conchita Wurst on noussut ykköspuheenaiheeksi ympäri Eurooppaa. Rohkeasta esiintyjästä kohistiin jo ennen viisufinaalia, mutta voitto sinetöi Wurstin aseman yhdenvertaisuuden ja suvaitsevaisuuden symbolina. Vaikka Itävallan viisussa laulettiin feenikslinnusta, on Conchita mielestäni monella tapaa kuin Matkijanärhi. 

Julkaise syötteitä