jormamoll

Kaikki blogit puheenaiheesta Iloisuus

Barcelona Gipsy Klezmer Orchestra

Kun Sandra Sangiao (laulu - Espanja/Katalonia), Robindro Nikolic (klarinetti - Serbia/Intia), Mattia Schirosa (hanuri - Italia), Julien Chanal (kitara - Ranska), Ivan Kovacevic (basso - Serbia) sekä Stelios Togias (rummut - Kreikka) soittavat yhdessä, syntyy näin mukaansatempaavaa musiikkia. Sandra laulaa tässä venäjäksi ja hyvin. Robindro on varsinainen virtuoosi:

https://

Energiaa uudenkaupungin murteella

Hänen runoistaan en tiedä paljon mitään, mutta pari haastattelua kuunneltuani totean ykskantaan, että Heli Laaksonen on ilahduttava ja viehättävä ilmestys kotomaan julkisten joukossa. Ensiksi Heli oli esillä tv1:n "Puoli seitsemän"-lähetyksessä ja tänään Yle puhe-kanavalla ("Puheen Päivässä", Jarmo Laitanevan vieraana).

Kuunnelkaa sitä elämäniloa ja energiaa (29 min): 

http://areena.yle.fi/1-3891709

Hauskaa on myös tuo "joulupatja", haastattelun lopussa. Mainio tapa viettää joulua!

Leikkaus, kemoterapia, sädehoito eiku....baanalle!

Viime vuonna Norma (90 v) menetti miehensä, jonka kanssa eli 67 vuotta, ja hieman myöhemmin hänellä todettiin kohtusyöpä. Lääkäri ehdotti kolme vaihtoehtoa: leikkausta, kemoterapiaa tai sädehoitoa. Normalla oli kuitenkin parempi idea - hän lähtisi mieluimmin unohtumattomalle kiertomatkalle ympäri Yhdysvaltoja, yhdessä perheensä kanssa.

Viime elokuussa Norma, hänen poikansa Tim ja miniänsä Ramie (molemmat jo eläkkeellä) astuivat Michiganissa matkailuautoon, yhdessä villakoira Tims:in kanssa, ja aloittivat kiertoreissun.

Kaksi miestä

Vappuaattona tapasin kaksi miestä. Yhdelle myin sängyn ja toiselta ostin pianon. Jos kauppoja mitataan rahoilla, nauraisitte sille, mutta tänään jäi molemmista tapauksista tosi iloinen mieli.

Toinen miehistä ostaa vanhoja huonekaluja, entisöi niitä ja myy eteenpäin. Eläkeläiselle nostan hatun. Hän oli mukava ja kun tuli hetki saada rahat sängystä, mieheni sanoi, että rouvalle pitää maksaa. Siihen sanoin, että jos sopii, minulle setelit ja miehelleni kolikot kuskin palkaksi. Nauroimme kaikki.

Julkaise syötteitä