jormamoll

Kaikki blogit puheenaiheesta Askartelu

Neulottu keppihevonen

Nyt on tämäkin kokeiltu: itse tehty keppihevonen, tyylilleni uskollisena neuloen. Tämä ensimmäinen tekemäni yksilö lähtee pukinkonttiin kummitytölleni.

Kepparin pää on helppo homma, sillä käytännössä se on vain iso villasukka – eikä kantapäähän tarvitse neuloa vahvistettua neuletta. Harjassa ja muussa askartelussa oli vähän enemmän tekemistä, mutta ei mitenkään vaikeaa loppujen lopuksi.

Havupallo

Viikko sitten näin kuinka yksi nainen käveli kukkakaupasta havupallo kädessä. Se pallo näytti upealta ja mietin, että olisi mukava saada vaikka kaksi havupalloa meidän talon etuoven viereen. Etsin tietoa netistä ja löytyy erilaisia ohjeita. Kävin yhdessä karkkilalaisessa kukkakaupassa ostamassa alustan palloja (oasispalloja) ja myyjä neuvoi kuinka havupalloja tehdään. Kiitos hänelle myös tämän blogin kautta!

Lyhty

Illat ne vain pimenevät talvea kohti.

Pidän valosta enemmän kuin pimeydestä ja arvostan kovasti kynttilöitä. Meillä on kuitenkin sellainen piha, jossa tuulee paljon ja kynttilät sammuvat herkästi.

Viime talvena näin kavereiden kuvista kuinka pihavalosarjoja oli laitettu lasipurkkeihin ja ne näyttivät ihan kauniilta. Varastosta löytyi vanhojen pihalamppujen kuoret ja metallilangalla sain nyt kuvassa oleva lyhty. Valot pysyvät ylhällä metallilangan avulla.

Valoja laitan pihalle viimeistään isänpäivänä. Nyt kuu paistaa mukavasti, jos vain pilvet väistyvät.

Julkaise syötteitä