jormamoll

Ministeriaitio

Pari päivää sitten ministeri söi munkkipossua tms aitiossaan Eduskunnan istunnon aikana. Edellisenä päivänä toinen joi ison pullon suusta kirkasta juomaa. 

Molemmat olivat naisia, puhemieskin on nainen, vai onko tuolla merkitystä?

Politiikan puheet ovat meille kansalaisille niin vaikeita, että huomio kiintyy väkisinkin muuhun. Mitähän olisi sanonut tapakouluttaja, kamarineuvos Kaarina Suonperä?

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (5 kommenttia)

Käyttäjän ILgron11 kuva
Irja Laamanen

Tavatkin rapistuvat. Kaikki näyttää keskinkertaistuvan paitsi puhemylly, joka jaksaa jauhaa yhtä ja samaa.

Käyttäjän mattiosaisa kuva
Matti Säisä

Ajallemme on tyyypillistä että ihminen saa olla itsekäs, olla ja elellä juuri niinkuin itse parhaaksi näkee. Toki on laumasieluistakin käyttäytymistä kuten pipon pitäminen päässä kuin myös ylen tuuhean kaulaliinan lämpimissä sisätiloissa.
Ikävimpänä tässä uuden ajan vapaudessa pidän kiroilun runsasta lisääntymistä.

Käyttäjän jormamoll kuva
Jorma Moll

#2

>....Ikävimpänä tässä uuden ajan vapaudessa pidän kiroilun runsasta lisääntymistä.

ooo

Niin ..... ikävältä kiroilu tosiaan kuulostaa, ehkä osaksi siksi että itsellä ikää alkaa olla jo reippaasti yli teini- iän.

Suhtautumiseni kiroiluun muuttui aikoinaan kun kuulin sitä selitettävän vähän tarkemmin: Kiroilu on osoitus epäselkeästä ajattelusta. Aloin tarkkailla ihmisten puhetta (myös omaani :-) tältä kannalta. Se tuntuu pitävän paikkansa.

¨¨¨¨¨¨
Eihän tuo ministerien välipalan nauttiminen maailman suurin asia ole, mutta silmiin se pisti. Aikoinaanhan eduskunnassa kinattiin Veltto - Virtasen baskerin käytöstä.

Käyttäjän kaunaherra kuva
Tuure Piittinen

Myös Esko-Juhani Tennilän esiintyminen ilman kravattia eduskunnassa nostettiin aikoinaan paheksuvassa sävyssä julkisuuteen.

Silloisen kansanedustajan Rosa Meriläisen rintanappi tekstillä "V-u haisee hyvälle" ehkä olikin julkisuuden arvoinen. Eräs maisterikin kiinnostui ;)

Käyttäjän PetriKokko11 kuva
Petri Kokko

On siellä ministerinaitiossa vedelty ihan julkeasti sikeitäkin, eräs rkp:n naispuolinen edustaja kiskoi täysillä unta kuulaan niin että kuolanoro vaan leukaa pitkin juoksi. Ja eräs kokoomuslainen "herra" kertoo avoimesti ottavansa torkkuja työhuoneessan pitkin päivää (mikäs se on torkutellessa kun on ihan kalliit design- peitteettetkin talon puolesta). On meillä edustajat tuolla valtakunnan laitossirkuksessa kertakaikkiaan...

Mainos

Netin kootut tarjoukset ja alennukset